HOME
FRISDRANK
MELK
PROBIOTICA
FRIET BEWUST KIEZEN
TRANSVETTEN
OMEGA-3 RAGE

About Foodnews.be

Het doel van FoodNews.be is om de consument beter te informeren over actuele problemen met onze voeding. Het gaat dan vooral over de invloed van onze dagelijkse voeding op onze gezondheid, en hoe de voedingsindustrie daarop inspeelt. We proberen daar waar mogelijk onze informatie te baseren op wetenschappelijke informatie maar dikwijls geven we ook op geheel eigen wijze commentaar en interpretatie op actuele situaties.

Disclaimer

Foodnews.be kan niet verantwoordelijk zijn en/of aansprakelijk worden gesteld ingeval er fouten, in welke zin dan ook, voorkomen op deze website. Wie deze website raadpleegt doet dit onder de volstrekt eigen verantwoordelijkheid. De informatie op deze website is vrijblijvend en is geen vervanging voor professioneel medisch advies. Consulteer steeds uw huisarts voor alles wat te maken heeft met uw gezondheid.

Bescherming van persoonsgegevens

Foodnews.be hecht veel belang aan de eerbiediging van uw persoonlijke levenssfeer. De informatie op deze site is beschikbaar zonder dat uw persoonsgegevens moeten worden verstrekt.

Contact

Email: info-at-foodnews.be


Reageer op dit artikel >>

About Foodnews.be | Disclaimer | Contact | Privacy Policy